info@universumcroatia.hr +385 99 214 90 23

O nama

O nama 1
O nama 2
O nama 3
O nama 4

Universum d.o.o je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom koja uspješno posluje od 1997. godine, te svojim profesionalnim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima primjenjuje najviše standarde kvalitete usluge. Primarni nam je cilj pomoć u postupku kupoprodaje nekretnina i zemljišta te investiranja uz pružanje pravne sigurnosti (izrada ugovora, uknjižba vlasništva, razrez poreza). U tom razdoblju postali smo vodeća tvrka partner na području Novigrada i Umaga.

Licencirana smo agencija u prometu nekretnina upisana u registar posrednika u prometu nekretnina koji vodi HGK. U području kupoprodaje nekretnina, odnosno zemljišta (građevinska i negrađevinska) na području Republike Hrvatske, posebice Istre, stručno osoblje agencije Universum sa svojim bogatim iskustvom pomoći će Vam i savjetovati Vas u svim birokratskim obvezama u postupku, kao što su procjena, valutacija i preventiva.

Također našim klijentima nudimo i usluge stručnog savjetovanja vezanog za sve vrste poslovnih ulaganja u Istri, te se po danoj punomoći nadmećemo na elektronskim javnim dražbama za nekretnine koje su predmet stečajnog postupka.