info@universumcroatia.hr +385 99 214 90 23

O nama

Universum - Nekretnine 1
Universum - Nekretnine 2
Universum - Nekretnine 3
Universum - Nekretnine 4
Universum - Nekretnine 5

Agencija za nekretnine Universum je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom koja uspješno posluje od 1997. godine, te svojim profesionalnim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima primjenjuje najviše standarde kvalitete usluge. Primarni nam je cilj pomoć u postupku kupoprodaje nekretnina i zemljišta te investiranja uz pružanje pravne sigurnosti. U tom razdoblju postali smo vodeća agencija partner na području Novigrada i Umaga.

Licencirana smo agencija u prometu nekretnina upisana u registar posrednika u prometu nekretnina koja vam nudi svu pravnu pomoć, provjeru stanja u zemljišnim knjigama te vas vodi od samog početka do zaključenja kupoprodajnog ugovora i predaje nekretnine u posjed novom vlasniku. No tu naš posao ne prestaje jer smo tu da vam pomognemo u svim potrebama koje mogu nastati, od prijepisa svih priključaka, prijava kod nadležnih tijela, pa sve do pronalaženja adekvatnog majstora za određene radove.

Također našim klijentima nudimo i usluge stručnog savjetovanja vezanog za sve vrste poslovnih ulaganja u Istri vezane za izgradnju stambenih objekata te vila za odmor. Sa našim partnerima razvijamo i vlastite projekte kao što su izgradnja šest vila u Brtonigli te poslovno stambenog objekta Green tower Umag. Osim agencije za nekretnine imamo i vlastiti računovodstveni servis te pružamo računovodsvene usluge za preko trideset poduzeća.

Ako kupujete ili prodajete nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu i stručnu uslugu obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo sa našim partner agencijama pronaći najbolje za vas.